sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Tuula Haatainen Lohjan syysmarkkinoilla

Olin tänään aamupäivällä Lohjan syysmarkkinoilla. Kansanedustaja Joona Räsänen ja presidenttiehdokas Tuula Haatainen olivat paikalla.

Joona Räsänen ja Tuula Haatainen Lohjan torilla. Taustalla on Lohjan työväentalo.
Meitä demariaktiiveja oli runsaasti mukana, mutta näin oli myös yleisöä. Ei edes kuntavaalien aikana telttamme edessä ole ollut niin paljon ihmisiä kuin tänään. 
Sari Kettusen kuva.
Tuula Haatainen sai käsipyyhkeitä lahjaksi. Vaalityössä hiki tulee. <3

Lähdimme Tuula Haataisen kanssa tervehtimään ihmisiä torikadulle ja moni vastaantuleva otti Tuula Haataisen mainoksia ja keskusteli hänen kanssa.


Tilaisuuden jälkeen Tuula Haatainen kirjoitti omalle Facebookin seinälle, että hän keskusteli lukuisten ihmisten kanssa ulko- ja turvallisuuspolitiikasta ja sotesta. ”Eriarvoistuminen on taustalla kriiseissä ja sodissa. Suomessa pitää huolehtia sisäisestä turvallisuudestamme estämällä eriarvoistumisen kehitys. Sote-uudistuksen riskit palveluiden hajoamisesta yksityisiin yrityksiin hirvittää ihmisiä. Terveys ei ole kauppatavaraa.”


Monilla oli painavia asioita kerrottavana ja Tuula Haatainen kuunteli ja keskusteli.

Lohjalla yksi kansalainen sanoi, että hän ei äänestä enää, koska Kekkonen oli aikanaan toiminut väärin. Nyt pitää kuitenkin katsoa eteenpäin. Moni lohjalainen oli sitä mieltä, että Tuula Haataisen kaltaisia ehdokkaita tarvitaan. Paikalla oli sekä naisia että miehiä, joilla oli asiaa presidenttiehdokkaalle. En ollut aiemmin tavannut Tuula Haataista. Olen varma, että Tuula tulee nousemaan tasolle, jolle hänen arvojohtajana tulisikin nousta. Autan häntä siinä.
Sari Kettusen kuva.Ei kommentteja: