maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kiitoksia Nina Virtaselle!

Muutama päivää sitten Karkkilalaisessa oli toimittaja Eero Kullan kirjoitus Lohjan SDP:n pusulalaisehdokkaista.

Laitan sen tähän niille lohjalaisille, joille Karkkilalainen ei tule kotiin: 

"SDP:n pusulalaisehdokkaat esittäytyivät Karisjärven vanhalla koululla

Lohjan SDP:n pusulalaisehdokkaat Ana María Gutierréz Sorainen ja Jaana Silander esittäytyivät Ahonpään ja Karisjärven työväenyhdistyksen Karisjärven vanhalla koululla järjestämässä tilaisuudessa. Paikalla tilaisuutta seuraamassa oli kolmisenkymmentä ihmistä. Ehdokkaat keräsivät kiitosta tilaisuuden avanneelta yhdistyksen puheenjohtajalta Ritva Korhoselta.
- On ollut todella hienoa nähdä, kuinka aktiivisesti he ovat lähteneet mukaan. Heitä ei ole tarvinnut maanitella mukaan, vaan he ovat oma-aloitteisesti halunneet vaikuttaa asioihin.
Yhdistyksen puheenjohtaja Ritva Korhonen.
- Yhteisöllisyys on minulle tärkeää. Olemme tehneet vaalikampanjaa paljon yhdessä Anan kanssa ja se on ollut todella mukavaa, totesi Silander.
Molemmilla on asialistalla tuoda myös Lohjan reuna-alueiden ääni kuuluviin kaupungin päätöksenteossa.
- Pusulasta on itselleni muodostunut rakas paikka ja siksi haluan myös itse vaikuttaa. On tärkeää, että kylät ja niiden elinvoimaisuus eivät unohdu Lohjan päätöksenteossa.
Sorainen haluaa niin ikään tuoda kylien näkökulmaa esille ja muistuttaa myös yhteistyön tärkeydestä.
- On tärkeää pitää huolta kaikista Lohjan kylistä. Yhdessä Lohjasta voidaan tehdä paras paikka elää. Myös naapurikuntien kanssa on tärkeää tehdä yhteistyötä. Oma poikani käy Karkkilassa musiikkikoulussa ja onkin hienoa, että Lohja tätä tukee. Lohjalle musiikkikouluun matka olisi paljon pidempi.
Felix Soraisen soittoa kuultiinkin tilaisuudessa. Lisäksi musiikkia soittamassa oli Risto Nieminen.

Sote-uudistus puhutti
Paikalla tilaisuudessa olivat Soraisen ja Silanderin lisäksi muualta lohjalta tulleet Leena Levonperä sekä kansanedustaja ja Lohjan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joona Räsänen, joka piti alustuksen sote-uudistuksesta. Räsänen paljasti myös, että hänelläkin on yhteyksiä Pusulaan.
- Äitini asui täällä ja isäni kävi täällä töissä aikoinaan. Lapsena jouluna käytiin aina Pusulan kirkossa. Myös itse olen työskennellyt täällä.
Lohjalla SDP:llä on ollut näissä vaaleissa hieman vaikeuksia saada ehdokkaita. Aikaisemmin sillä on ollut Räsäsen mukaan täysi 76 hengen lista, tällä kertaa jäätiin 55 henkeen.
- Positiivista on kuitenkin se, että ehdokkaita on todella kattavasti eri kylistä ja eri taustoista. Tänne on aina mukava tulla, täällä vaaleihin valmistaudutaan aina innokkaasti.

Joitakin pusulalaisia konkarivaltuutettuja jättäytyi nyt myös pois paikallispolitiikasta. Yksi heistä oli tilaisuudessakin paikalla ollut Nina Virtanen. Hän on ollut mukana ensin Nummi-Pusulan ja kuntaliitoksen jälkeen Lohjan paikallispolitiikassa kaikkiaan 16 vuoden eli neljän kauden ajan. Hän saikin kiitosta niin paikalliselta yhdistykseltä kuin Räsäsen kautta koko Lohjan SDP:ltä.”
Nina Virtanen.Ei kommentteja: