torstai 9. maaliskuuta 2017

Käykö Pusulassa paljon turisteja?


Muutama päivä sitten yksi toimittaja otti yhteyttä ja kertoi, että hän oli lukenut Facebookista, että olin ehdolla Lohjan valtuustoon ja hän halusi haastatella minua. Viikko sitten kävin haastattelussa. Tämän viikon alussa valokuvaaja soitti, koska halusi soppia valokuvaustuokiosta. Sopimme, että sen pitää tapahtua Pusulassa ja samalla saada pienelle lohjalaiselle kylälle näkyvyyttä.

Tänään olimme valokuvaajan kanssa Pusulassa. Valokuvaaja oli hyvin kiltti. Hän ihastui kirkkoon ja sen tapuliin. Sitten kävimme myös Töllin myllyssä. Valokuvaaja kysyi, käykö Pusulassa paljon turisteja. Sanoin, että voisi käydä enemmän turisteja. Lohjan kaupunki voisi nykyistä enemmän painostaa myös Lohjan kantakaupungin ulkopuolella oleviin matkailukohteisiin. Yrittäjiä pitää kannustaa ja auttaa mainostamaan myös ulkomaille omia kohteita ja tuotteita.Turistit tuovat euroja.

Kuvaussession jälkeen kävin ruokakaupassa ja ostin mm tulppaaneita. Myös myyjä oli kiltti. Kiltit ihmiset tekevät arjesta sujuvammaksi ja iloisemmaksi. Minä kiitän!

Kuntavaalit ovat 9.4. Ennakkoäänestys kotimaassa on 29.3 - 4.4 ja ulkomailla 29.3 - 1.4. Tänään ehdokkaiden numerot tulevat. 
Töllin myllyn koski.

Ei kommentteja: