sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Ahonpäässä ja Karisjärvellä

Tämä on sopiva viikonloppu vaalimainosten jakamiselle postilaatikoihin. Koska kuulun Ahonpään ja Karisjärven työväenyhdistykseen, päätin käydä mainituissa paikoissa.


Kaunis karisjärvi tänä aamuna.

Ahonpäästä Lohjan Kaupungintalo Monkolaan on noin 45 kilometria. Ahonpääläiset ovat yhtä lohjalaisia kuin keskustassa asuvat. Moni muu ehdokas on samaa mieltä, koska postilaatikoissa oli myös muiden puolueiden ehdokkaiden mainoksia.

Tiedätte sen tunteen, kun huomaat haja-asutusalueilla postilaatikoita joukoittain. Silloin hymyilet työn sujuvuudelle. Sitten ajat ja näet yksinäisen postilaatikon metsän tai pellon reunalla ja kysyt itseltäsi, kannattaisiko nousta autosta. Kannattaa, koska juuri tuon postilaatikon omistajakin on oikeutettu äänestämään ja hänen äänillä on väliä.

Ilokseni Ahonpäässä minua odotti mukava yllätys. Joku oli laittanut Jaana Silanderin ja minun vaalimainoksen ilmoitustaululle. Laitoin siihen samalle taululle meidän kaiken Lohjan SDP: n ehdokkaiden mainos.Ennen vanhaa Karisjärven ja Ahonpään työväenyhdistyksellä oli jopa oma työväentalo ja alue on tunnettu demariseutuna. 
Karisjärveltäkin löytyi meidän vaalimainoksia. :) Kiitoksia! <3
Päästäkseen ääniuurnille äänestämään ahonpääläisten ja karisjärveläisten on matkustettavaa monta kilometria. Silti moni käy äänestämässä. Toivon hartaasti, että Lohjan kylien ja kaupungin keskustassa asuvat äänestäisivät. Moni ei tarvitse muuta kuin patikoida vain muutamaa metriä.

Ei kommentteja: