lauantai 18. marraskuuta 2017

Ei se hyvältä näyttää

Taas se yksi lehti tuli meille Ikkalaan ja arvelen, että se on tullut monille lohjalaisillekin. Älä pilaa viikonloppuasi!

Ennen kuin se lehti päättyi paperiroskikseen, kävin sen läpi nopeasti. Lehden alussa on kauniita sanoja siitä, kuinka tämä yksi firma ja sen omistaja eivät ole tekemisissä politiikan kanssa. Varsinkin lehden viimeisillä sivuilla on lehden toimituksen toistamia aiempien lehtien pääkohdat todisteena muun muassa median ja oikeuden ajojahdista.

Helsingin Sanomat on tämän lehden toimituksen mukaan kaiken pahan alku ja juuri. "Helsingin Sanomien toimituksellinen linja on aina ollut “rajat auki tai olet rasisti”." Myös toimittaja Tommi Nieminen on tämän "sananvapauden puolustavan" lehden hampaissa. Etelä-Suomen Sanomat, Iltalehti ja myös Kauppalehti mainitut kielteisessä valossa. Yleisradio Finlaysoninista kertovat kirjoitukset ovat pahoja!

Seuraava sitaatti on tämän lehdet tuoremmasta versiosta: ”…koulut ovat alkaneet pakkosyöttää nuorisolle poliittisia kantoja esimerkiksi maahanmuutto- ja perhekysymyksiin liittyen. Erityisen paljon hämmennystä on aiheuttanut ”sukupuolineutraaliuden” aatteen lobbaaminen.”
Usea suomalainen yritys ja brändi on ilmoittanut harkitsevansa uudestaan yhteistyön tämän kyseisen firman kanssa.

Moni suomalaisaktiivi on kirjoittanut LEGO –yhtiölle tämän kyseisen firman kyseenalaisen ideologisen kampanjoinnin takia. Nyt tämän lehden numerossa mainostetaan kovasti legotuotteita jopa päätoimittajan kirjoituksessa.
Tiedät mitä nyt luin. Tämän yhden yrittäjän poliittinen ja ideologinen ristiretki jatkuu.
Eikä se hyvältä näyttää.

Tämä kirjoitus on myös Uuden Suomen Puheenvuorossa.

Kirjoitus huhtikuusta: Eettinen yritys toimii vastuullisesti
Kuvakaappaus aiemmasta kirjoituksesta.


Ei kommentteja: