maanantai 12. kesäkuuta 2017

Se on arvoista kiinni

Yksi kaveri kirjoitti Facebookissa, ettei kukaan sosiaalidemokraateista ole haastanut nyt Halla-ahoa. Kaverini ei lue demareiden palstoja! Antti Rinne ja Antti Lindtman ovat kirjoittaneet Halla-ahon valinnasta. Myös Liisa Jaakonsaari tiivisti lyhyesti Halla-ahon ajattelua

Lauantaina itse pysähdyin Tarja Filatovin päivitykseen. Perussuomalaisten valintojen jälkeen Filatov kirjoitti, että joskus parasta on olla hiljaa. Hän ei löytänyt sanoja. Halla-aho toivoi pahaa mm Filatoville, Eva Biaudetille ja kaikille vihervasemmistolaisille naisille.
” Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov. Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan. (Jussi Halla-Aho 23.3.2006 Scripta)”

Pitää myös muista mitä Halla-aho on kirjoittanut sosiaalidemokraateista: "Minun on vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti. Tämän reptiilin erityisen limainen alalaji on ruotsalainen sosiaalidemokraatti." (Jussi Halla-Aho 20.12.2006 Scripta)" 

Eilen luin espanjankielisistä lehdistä kuinka on toistettu, että Anders Breivik on Halla-ahon ihailija. Norjalainen Breivik tappoi 71 ihmistä Utøyan saarella Oslon lähistöllä. He olivat sosiaalidemokraattisia nuoria.

Halla-aho sanoi eilen, ettei hän irtisanoudu vanhoista blogiteksteistään. Halla-ahon vihapuheiden kohteina eivät ole olleet vain vihervasemmistolaiset maailmanparantajat, suomalaiset naiset ja suomalaiset ja ruotsalaiset sosiaalidemokraatit vaan kuten Pekka Aalto tiivisti: ”Näyttää siltä että Halla-Aho vastustaa maahanmuuttajia, Euta, suomalaisia ruotsinkielisiä, Suomalaisia humanisteja, Suomalaisia homoja. suomalaisia työtä tekeviä, suomalaisia työttömiä ja Soinia. Väkivaltaa hän ei vastusta eikä omia rasistisia kirjoituksiaan.” Lisätään listaan myös islamia ja suomalaisia muslimeita. 


Vastasin kaverilleni, että yksi syy siihen miksi SDP ei nyt ole lähtenyt esimerkiksi Li Anderssonin linjalle vaatimaan uusia eduskuntavaaleja, voi olla se, että ratkaisu on nyt hallituksen käsissä. Tänään nähdään mitkä ovat kokoomuksen ja keskustan oikeat arvot. Ihmisarvo on jakamaton.


"Halla-ahon maailmankuvaa voisi luonnehtia jopa darwinistiseksi, jossa ihmisarvo on välineellinen, ei arvo sinänsä. Halla-aho sulkee silmänsä ihmisten hädältä.
Tällaisen ihmiskäsityksen sosialidemokraatit torjuvat jyrkästi. Meille ihmisarvo on jakamaton. Se tarkoittaa sitä, että kaikki ihmiset - meillä ja maailmalla - ovat oikeutettuja elämään yhdenvertaisina, riistosta ja sorrosta vapaana." (SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman, 11.6.2017)

Presidentti Sauli Niinistö sanoi arvoista selkeästi: "Ulkomaalaisista tai maahanmuutosta puhuttaessa kyllä joku voi olla maahanmuuttoa vastaan ja se on erilainen mielipide. Mutta jos aletaan olla maahanmuuttavaa ihmistä vastaan, eli kyseenalaistetaan hänen ihmisarvonsa, niin silloin ollaan toisessa ulottuvuudessa ja tässä arvoraja kulkee, Niinistö toteaa MTV Uutisten haastattelussa."
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/niinis..Ei kommentteja: