tiistai 30. toukokuuta 2017

Lasten, nuorten ja perheiden lautakuntapaikka

Yksi tärkeä syy miksi olin ehdolla kuntavaaleissa, oli lasten ja nuorten asioiden seuraaminen ja niihin vaikuttaminen. Vaalien alla kerroin, että kahden koululaisen äitinä ja haja-asutusalueella asuvana lohjalaisena minua huolestuttaa, miten koulukäynti muovautuu tulevaisuudessa.

Kun meiltä vaalien jälkeen kysyttiin, että mistä luottamustehtävistä olimme kiinnostuneita, vastauksessani ensimmäisenä vaihtoehtona oli lasten, nuorten ja perheiden lautakunta.

Sunnuntaina Lohjan demareiden kunnallisjärjestön edustajiston ylimääräisessä kokouksessa tehtiin luottamushenkilövalintoja eri lautakuntiin. Päätösten mukaan olen yksi lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen. Esitys menee puolueiden välisiin neuvotteluihin ja sitten uuden valtuuston päätettäväksi.
Olen valmis tehtävään ja iloinen luottamuksesta. Luottamuspaikkojen jako ei ole helppoa työtä. Kiitos jo tässä vaiheessa puolueen neuvottelijoille, jotka ovat jaksaneet kokoontua, sopia, joustaa ja taas kokoontua. Ilman muiden ehdoilla olleiden demareiden tukea, en olisi nyt ehdolla luottamuspaikkoihin. Kiitos heille! Suuret kiitokset myös kaikkia minua äänestäneille!
Kerroin aiemmin, että Lohjan demareiden esityksen mukaan olen kaupunginhallituksen varajäsen.

Ei kommentteja: